Kevyet Mullat

Kevyet mullat, tavataan sanoa kuolleille joiden muistoa ei survota hautuumaan pohjasaviin.

Kevyet Mullat on orkesteri, jonka juuret porautuvat suomalaisamerikkalaisen kantrimusiikin muhevaan maaperään. Kevyet Mullat luottaa tyyliin, joka ei ole koskaan ollutkaan mediaseksikästä ja jota hätäisimmät trendisetterit turhaan yrittävät polkea takaisin maan poveen.

Kevyet Mullat esittää musiikkia, joka zombien vääjäämättömällä luonnonvoimalla ravistaa haudan tomut harteiltaan ja nousee toteuttamaan tehtävää, josta ei kerran kutsun saatuaan voi kieltäytyä.

Kantrikierrätysmissiostaan poiketen Kevyet Mullat julkaisi vuonna 2015 pääsääntöisesti uutta musiikkia sisältävän levyn nimeltä Mylsä. Kouvolan kupeessa kuihtuvan tehdastaajaman elämänmenoa peilaavalla levyllä vierailevina solisteina kuullaan mm. Harri Marstiota, Tarja Hautamäkeä, Mika Bymania, Stefanie Kohlhoffia, Artturi Ketolaa ja Riku Uotilaa.  Levyn kappaleet on kirjoitettu Myllykoskella asuneiden, eli mylsäläisten tarinoiden pohjalta. Onpa mukana myös muutama paikallisilta kirjoittajilta lehtikampanjan kautta saatu teksti. Levyn kansikuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan tarkemmin Mylsään.