Mökkkipäiväkirja

Äänityssessio Sääksin mökillä kesäkuussa 2003

Viekää minut baariin taas… -levyn lauluraidat äänitettiin metsän keskellä Haukilammella sijaitsevassa metsähallituksen kämpässä 13.-19.06.2003. Tapahtumien dokumentoinnissa sattui pieni - lähes huomaamaton - virhe, kun päiväkirjaan tuli epähuomioissa kaksi viidettätoista päivää. Mutta ehkäpä underground-countryn lumoissa aikakin pysähtyy…

Mukaan ja matkaan eli retkivarustus lähtiessä

paristokäyttöinen cd-mankka
matkaväritelevisio
foliovuokia
suuri kattila
löylygin
laatikollinen lasituoppeja (Swengistä)
järjestelmäkamera ja diafilmiä
kertakäyttöastioita
hyttyskarkotteita
talouspaperia
40 pulloa bitter-stoutia 0,5l
useita kiloja Teivon lihapullia ja kebab-nakkeja
tc-liittimiä
haaviliivit
lajitelma kalastusvälineitä
vasara ja nauloja
suuri kiinnitystarvikelajitelma
kaksi demppikangasta
videokamera, akut ja kasetit
Bilteman pelikortit (2 pakkaa)
Korttipelikirja
jalusta
taskulamppu
solmukirja
puolityhjä ajopäiväkirja
paristoja
sähköjohtoja
tietokone
mikseri
aktiivikaiutin ja kuulokkeita
kuulokevahvistin
mikrofoneja ja piuhaa
liitinlajitelma
pekka-pelikortit
nippusiteitä ja teippiä
makuupusseja
tupakkaa
pyyhkeet
nuottiteline ja nuottivalo
John West -pussitonnikalasäilykkeitä
klaffipöytä
allergialääkkeitä
kyniä ja paperia
jaloviinaa
cd-levyjä, sanoituksia, käsikirjoituksia...
...KESKIOLUTTA

Ja asiaan...


EDITOIMATTOMAT PÄIVÄKIRJAMERKINNÄT 13.6.2003-
(kirjoittanut : Antero & Marko)

lasit vihkolla

PERJANTAI 13.6.2003 (Friday the 13th)

Heräsimme (Kalle ja Antero) pakkaamaan autoa klo 8:30. Kävimme erinäisissä sähköliikkeissä sekä ruokakaupassa. Saavuimme mökille Haukilammenpolulle vähän ennen puoltapäivää. Kalle oli syönyt matkan aikana kassillisen kirsikoita ja piereskeli jatkuvasti.

Vuokraisäntämme Pekka Valkonen ihasteli matkatavaroitamme sekä kahta pullollista Bitter-stoutia, jotka luovutimme hänelle rohkaisuksi Visbyn matkalleen. Kiitokseksi tästä pekka luovutti meille 330 euron laskun, jossa seisoo Äänimaailma (!) OY:n nimi (oik. Äänimaisema OY)

Purimme tavarat ja pystytimme audiolaitteet. Alkoi herätä epäilys voiko vuokramökkiä ja kuinka paljon. Joka tapauksessa hakkasimme listoihin tarvittavat tc-liittimet ja ruuvasimme moltonin oviaukon peitoksi.
Paistoimme makkaraa takassa ja totesimme John West -pussitonnikaloista lime-mustapippuri vaihtoehdon jokseenkin kelvolliseksi. Pari kaljaa ja päiväunille.

Illalla testasimme videokameran, kannoimme saunavedet ja aloimme seuraamaan F1-aika-ajoja klo 21:00. Totesimme saunan erinomaiseksi ja lämmitimme sen. Kalle valmisti valokaluston filsut. Voisi vaikka sanoa, että klo 22:25 oli ulkona tupakoidessa voittajafiilis!

Saunaa lämmittäessä joimme Bitter-stoutia ja pelasimme Pekka-pelin. Päätimme, että jokaisena iltana pelataan peli ja valitaan päivän Pekka. Pekaksi jäänyt saa tiskivuoron. Ja ihan paska peli, kun on vain kaksi pelaajaa. Huomautus! Kalle hävisi renkaanheitossa päivällä tuopin olutta.

Sauna toimi loistavasti. Kalle paistoi muurikassa makkaramunakasta (ei jämähtänyt valurautaan kiinni!). Kalle hävisi korttipelissä kaiken, mitä ihminen voi todennäköisyyslaskelmia uhmaten hävitä. Stoutit. Nukkumaan n. 03:30. Kalle joi vielä nukkuessaankin pullon lageria. Merkattiin sängyt.


LAUANTAI 14.6.2003

Heräsimme (Kalle ja Antero) kello 11:00. Aamukakalla ei irronnut parhaita fiiliksiä paristokäyttöisestä yövalosta. Teeaamiainen pilalla; ei sokeria. Maksamakkara kelpaa huonosti makeutusaineeksi. Aamu pilalla. Tiskasin.

Renkaanheitto: Antero 3 - Kalle 0. Toinen voitettu olut - päivä pelastettu.
Huomasimme, että kaupasta oli tuotu pääsääntöisesti tarpeetonta (ja kallista) tavaraa. Laadimme selviytymissuunnitelman ja ruokakortit. Tarkistimme Prisman kuitin ja havaitsimme ostaneemme näkymättömän hyytelöpakkauksen. Ei enää ruokahuolia. Hyytelölle joka sorkka!

Päivän ilouutinen Tampereelta: Teivon Liha laajentaa toimintasäteensä myös Etelä-Suomeen. Ryhdyimme valmistamaan Juhla-Makkarakeittoa 13:30.
Soitto Pekalle. Haku Cantina Westistä (Kalle ajaa) n. Klo 24:00.
Kuvasimme mökkiä ja formatoimme nauhat. Katsoimme kuvauspaikat läpi. Pekka-pelin tappiotilasto tasoittui - Kalle tiskaa!

Söimme makkarasoppaa, hyvää. Haimme puut ja veet. 16:00 tv:n katselua ja lepoa. Ravit perseelleen. Iltapalaksi feta-tomaattileipiä takassa lämmitettynä. F1-aika-ajot (Montreal). Pakki vaikuttaisi olevan piirun verran sekaisin.
Lähdettiin hakemaan Pekkaa. Katsoimme Pekan ja Pillin lyhyen setin ja pääsimme baarihelvetistä jo puolen yön jälkeen pois. Haettiin Pekan mökkikamat Arabiasta saavuttiin Sääksiin 01:35. Pekka meni nukkumaan ja me vedettiin parit stoutit.


SUNNUNTAI 15.6.2003

Heräsimme (Antero, Kalle, Pekka) varhain klo 9:00. Pekka kävi oksentamassa ja otti aamukaljan. Pitänee soittaa Seiska-lehteen...

Saavuin paikalle (= Marko) jonkun verran puolen päivän persiissä. Tullessani toin täydennystä uhkaavasti vajentuneeseen keskiolutvarantoon. Tosin pahoin pelkään että tilanne korjaantui vain toviksi.

Ennen minua saapunut trio ei ollut voinut aloittaa työntekoa, koska toin mukanani biisien reenaukseen tarvittavan CD-soittimen. Olivat sitten, nuo muut nimittäin, viettäneet aamupäivän keskioluthuuruisen "krapula ja seksi yhdessä ja erikseen" -paneelikeskustelun syövereissä.

Yht´äkkisen tomeruuskohtauksen saatuaan työryhmämme päätti alkaa työt, ja niin tulikin "Ilta Ooperassa" lauletuksi ikään kuin vanhasta muistista...kertaotolla. Enää ois neljätoista biisiä jäljellä.

Mukanani saapuneen Iltalehden tietokilpailu kilpailtiin ja huonosti kävi! Hävisin saatuani kerätyksi - sinällään kunniakkaat - 13 pistettä. Kalle sai 14, Antero hieman enemmän ja Pekka voitti kahdeksallatoista pointsilla.

Lapioimme kertakaikkiaan mainiota makkarakeittoa sisuksiimme ja muu ryhmä painui sen jälkeen tirsamaahan seikkailemaan. Taidanpa mennä minäkin! Oluen juon tosin loppuun...siis tämän pullon, en koko varastoa...

Parin tunnin päiväunien jälkeen joimme teetä ja kahvia. Pekan vatsa sieti normaalia heikommin mokkaa, joten ryhdyimme äänittämään "Viekää minut baariin taas" -biisiä.

Kello 19.05 arvovaltainen raatimme totesi Baari-biisin olevan ns. "siinä". Lyhyt tuumaustuokio, tontille eksyneen yksinäisen hyttysen häätäminen pyretriinisavulla, hieman keskiolutta ja renkaanheittoa... ja "Lankki-laulu" kerrasta purkkiin!... tai parilla pienellä paikkauksella kuitenkin.

Kun kerran kaikki tuntuu menevän hemmetin helposti purkkiin, niin... Taas yksi juotu on. Senaattori saapui iloksemme. Marko istahti tuottajan pallille.

Ja "Taas yksi juotu on" saatiin purkkiin parahultaisesti ennen kello yhdeksää. Tosin formulat olivat ottaneet varaslähdön tai sitten aikaero sotki suunnitelmat. Ehdimme vasta loppupuolella kisaa mukaan. Eikä se näyttänyt Raikkonenkaan kovin hyvin kisaan ehtineen! Pekka totesi Bitter-stoutista: Mmm, Professionell.

Sauna lähti ekalla tikulla... ja saunan päälle ruvettiin suunnittelemaan iltamurkinaa; Teivo greatest bits ja miellyttävän vihreä salaatti. Mmm professionell... Ainoa asia, joka viivästytti ruokailua oli se, ettei takassa olleet kosteat puut ottaneet tulta alleen. Perkele!

Opin sitte Canastaakin - vielä yön pimeinä tunteina... ainakin tavallaan... Nukkumaan 02:30.


MAANANTAI 15.6.2003

Heräilimme sopivasti puoli kymmeneksi ja aamutuimaan kuulimme luennon Hankkijan tuhosta. Havaintovälineenä ko. luennolla oli SININEN Hankkija-lippis. Kalle teki aamiaiseksi munakokkelia (kattilassa). Pekka ei pystynyt syömään, mutta olo koheni kummasti parilla karhulla ja tiedolla siitä että Obo oli voittanut reilun tuhat euroa Lapinmatkaa varten.

10:10 lähti kolonna (Marko & Antero) kohti kauppaa. Saas nähdä saako mökkiin jäänyt osasto jotain aikaiseksi sillä välin?! Olivat saaneet aikaiseksi kuuntelusession, onhan sekin jo jotain! Juuri ennen puoltapäivää alkaa päivän työ "Näinkö aika kuluu Neil Young":lla. Neil Youngin seurassa tuntui aikaa kuluvan himan liikaakin, niin päätimme sittenkin aloittaa "Peitsamo" -biisillä klo 12:15. YEAH! Kertosäe ujahti hyvin.

Sain pari hyvää kuvaa Senaattorista, jonka asunto sijaitsi mökkimme välittömässä läheisyydessä. Toimme kaupasta 3 koria olutta ja ruokaa joukkiollemme. Peitsamo saatiin pakettiin klo 13 - ujahduksineen ja murahduksineen...

Kello 13:45 - lyhyen keskioluttauon ja lyhykäisten jaloviina-napsujen jälkeen - siirryimme Kauniasten tapahtumiin. Havaitsemme jo treenivaiheessa Pekan tulkinnassa lymyilevän veikkolavimaisuuden. Which is nice! Kauniainen pajahti paikoittain jumiin. Niinpä se koostettiin legomaisesti useasta eri otosta yhdistelemällä. Ja puoli kolmen jälkeen kuunneltiinkin lopullista versiota.

Tietokilpailun, jonka Pekka taas voitti, ja voileipäpainotteisen välipalan jälkeen seurueemme kävi päivälevolle n. Klo 16.

Heräilimme n. 17:15 ja noin minuuttia myöhemmin ampiainen pisti mua! No, luulen jääväni henkiin ja olen melko varma, että ampiainen ei jäänyt! Heräilin puoli tuntia myöhemmin kuin muut ja havaitsin työryhmäme aloittaneen hartiavoimin TYÖNTEON. Nauhurissa pyöri biisi - niin tutun kuuloinen. Ja sinä mukana lauloit, vaikka sanoja muistanut et...

Kymmentä vaille kuusi syöksyimme "St Olav´s Gaten" kimppuun. Ja jo ensimmäinen reeniversio lähentelee loistavaa!! Toiseen ottoon olimmekin jo sitten tyytyväisiä - ja aikaa "Torin laidalla" -biisin käsittelyyn meni lähes KYMMENEN MINUUTTIA!

Ja eikun "Kiviset miehet" kehiin! Totesimme harkitut "rikokset" musiikissa hyväksytyiksi - eiVÄT -. Kylläpä mä oon kirjottanu kinkkisiä biisejä, perkele! Siitäkin huolimatta... PAISANSSI MENI LÄPI klo 18:45!! Break 19:15.

Canasta 19:33. Pekka kahmi myös avopakan pistelaskuun mukaan. Ei muuten mutta just meidän joukkueella ois ollu melko lailla OK käsi.

20:20 "Kapakka-kantri". Tuntuu olevan niin biisi kuin aihekin melkolailla mainiosti hallussa. Eli näyttää siltä että kohta päästään SYÖMÄÄN!

Pelasimme vielä pari kieppiä canastaa, päätettyämme siirtää Kapakka-kantrin huomisen töihin.. Sen jälkeen murkinoimme Teivon sekalaiskattauksen ja Kallen tekemän hemmetin hyvän perunasaaltin. Ja 21:20 jatkui kortinpeluu. Kyllä sitä sitten pelattiinkin. Pelin taso todettiin (jaloviinan ja keskioluen voimalla) hyväksi - Bilteman pelikorttien taso heikoksi. Nukkumaan menimme vähän ennen kahta.


TIISTAI 16.6.2003

Heräsimme 9:30. Pekkakin oli nukkunut ja mahdollistnut samalla ylävuoteella lepäilleen Markon yöunet. Aamulla Pekka Paljasti syyksi kaksi kusellakäyntiä ja Ingmanin yömaidon. Antero innostui editoimaan "Kivisten miesten" lauluraitaa... ja se ei sitten yksinkertainen homma ollutkaan. Minä (= Marko) puolestani kävin aamukahvikupin kanssa heittämässä renkaanheittotuloksen 3/5. Aamupalaksi Kallen valmistamaa erinomaista perunamunakasta. Nam.

Senaattorikin näytti palaavan pesälleen. Kuuntelimme edellispäivän tuotokset ja joimme yhdet keskioluet. Kallekin heitti itsensä "kolmen kerhoon" renkaanheitossa. Kahtakymmentä vaille kaksitoista palataan ihmettelemään: "Miksi kapakkaan mä meen?". Kapakka-laulu alkaa valmistua ja valmistui kun tätä kirjoitin.

Kalle, saakeli paransi rengastulosta jo neljään! Jälleen pitäisi siirtyä Neil Youngiin. Kellokin lähenee yhtä... näinhän se aika kuluu, Neil Young... Ja aikaa kuluikin yli puolen kahden ennen kuin biisiä ruvettiin laulamaan... ja sehän kuullosti hyvältä! Tulkinta oli samantien kohdallaan, eli homma etenee leikiten.

Tissit eivät ole tarkoitettu lasten ruokavarastoksi, pelkät nännit riittävät. Tissien ainoa tarkoitus on siis se, että miehet voivat kopeloida niitä (Pekka ja Kalle).

Ja sitten "Bosnia & Hertsegovina" 14:20. Ja Bosniassa tulee Kallestakin levylaulaja. Varttia vaille kolme kuunneellaankin sitten jo valmista versioo. Greippiä heiman reenailtiin, suunniteltiin hauska greipin läpi kuuntelukuva ja päätettiin pitää tauko.

Kalle lähti käymään "sivistyksen" parissa täydentääkseen ruoka- ja juomavarantoamme. Me jälkeenjääneet nautimme makkarapannun voileipien keralla ja painuimme levolle puoli viiden jälkeen.

Siinä sitten jo kuuden jälkeen heräilimme yksi kerrallaan kauneusuniltamme. Heti ensitöiksemme heitimme renkaita ja keitimme täyden pannun mokkaa. Antero Heitti heti TAVALLAAN täyden viisi rengasta - tosin neljä niistä pomppasi pois. Jos on liian lyhyt tappi, niin ei pysy sisällä vaan luiskahtaa helposti pois - siis renkaanheitossa - päättelimme (eli siteerasimme yliäänittäjä Vanhapeltoa) ja kuuntelimme aamun tuotokset.

Kalle tuli kaupasta. Havaitsimme pihapiirissämme harrastettavan suunnistusta. Jukolan viesti? Kalle avasi oman pelinsa parilla lager-oluella vasta 19:00. Huomasin juuri, että tänään taitaa tulla melko eroottissävyttinen kortti-ilta, kun Kalle toi kaupunkimatkalta peli-illan Ratoksi Jallua. Siinähän on kolme tärkeintä vanhanliiton julkaisua...

19:40 Sunnuntaihaamujengi kokoontuu työn äärelle. Who you gonna call... Sundayghostbusters! Piru iski Pekkaan, ukko ryhtyi huutamaan ja hyvää jälkeä syntyi. Cut & Paste!

Tietokone sammui 21:30. Tehtiin tulet. Kalle alkoi valmistella halstrattua lohta ja kermaviilikastiketta. Ukot alkavat haista paskalle, mutta päätimme lämmittää saunan vasta huomenna (päivällä). 3 biisiä tähteellä - alkaapa vaikuttaa hyvältä.

Kello 21:40 aloitetaan pelikorttihuolto liimaputkilo aseena ennen iltayön canasta-rupeamaa. 21:50 päivän ensimmäinen jako. Ruokailu 22:50: salaattia ja paistettua lohta. Kalle hoiti pikku jurbaanossa paistamisen - pari ekaa filettä putos lattialle. Halsteri kannattaa avata kansi ylöspäin. Ruoka oli kommenttien perusteella saatanan hyvää, mikä kuitenkin on pääasia. Stoutit loppuivat. Joten ei nekään täysin vastenmieliselle voinu maistua!!

Tuli melko pitkä erätauko peliin, joten Antero painui selälleen "lokeropunkkansa" sulattelemaan nautapullia ja siteeraamaan Eppu Normaalin varhaistuotantoo... No mutta 00:45 jatkuu peluu... Kello 2:00 tilanne canastassa on vähintäänkin tiukka. Molemmilla joukkueilla 2895 pistettä - tosin meidän joukkueen pisteet vajentuu sadalla Pekan protestin jälkeen... Mutta niin, voitimme silti - minä ja Kalle - melko römäkästi! Siispä päätimme käydä kaikki nukkumaan. Kello lähenee juuri nyt puolta kolmee! Näkemiin huomiseen... Mutta kyllä on Kallekin päissään ja halsteriin ei tartu mikään. Nami ja öitä.


KESKIVIIKKO 17.6.2003

Pekka nukkui huonosti ja heräsi aamuoluelle jo 05:30. John Le Carren kirjallinen tuotanto oli siis sittenkin oivaa mökkitarpeistoa. Antero heräsi 09:00. Kova virtsaamistarve sai myös Markon loikkaamaan puoli tuntia etuajassa, eli yhdeksältä, yläpunkasta "sivistyksen pariin". Jalkeilla oleva trio otti oluet ja Duactit, alkoi heittämään rengasta ja harmittelemaan renkaiden pomppimista. Kallekin liittyi elävien kirjoihin karvan verran kymmenen jälkeen.

Ja kaksikymmentä yli yhdentoista taiteilija Myllykoski alkaa puhumaan sekavia! "Kuunnellaan hyvin kriittisesti" Pekka Myllykoski. Versiosta tuli mainio ja siinä määrin mukanaan vievä, että Anterokin tempautui mukaan hillittömään gospelhurmokseen.

Kello 13:15 olikin vuorossa "Syyskuu". Pekka kuvasi verkkareilleni sittuuntuneen kuoriaisen n. Klo 13:00. Kuoriainen ristittiin hermanniksi. Syyskuuta tehtiinkin isolla pieteetillä. Eiliseltä taisi unohtua kirjaus: kansikuvaan ajateltiin laittaa foto Senaattorin pesästä. Takakanteen tulisi (yllätys, yllätys) täysin järjetön, greipeistä valmistettu kuulokejärjestelmä Pekan päässä. Aloin lämmittää päiväsaunaa.

Ei tässä patjan päällä mitään pysty kirjottaa. Syyskuun lauluista korjattiin vielä pari räkäpaukkua. Ehkä kohta päästään saunaan? Puoli kolmelta huomasimme Kallen kanssa, että tiimimme 2 muuta jäsentä kiinnostaa enemmän sauna kuin MUN biisi - joten se on vissiinki sit valmis!... se biisi siis... siis saunaan kolmen miehen voimin. Kalle jäi valmistamaan Teivon pullia uunissa, paistettua sipulia etc. Tiskivuoro iski mulle ja Markolle. Kello tulee puoli neljä.

Kalle ja Marko kävivät taksilla Röykän Siwassa hakemassa yhden korillisen keskiolutta (itseasiassa toimme kaksi korillista!). Nukuttiin Pekan kanssa päiväunet. Heräsin kakalle 17:15 ja Pekka jatkoi unia. Tähän mennessä ryhmän alkoholisaldo: 40 pullollista Bitter-stoutia, 216 pullollista keskiolutta (Karhu III) ja 2 pulloa yhden tähden jaloviinaa. Kalle totesi seuraavaa: "Ei tässä päissään olla oltu, kun asiaa käsitellään koko ryhmänä". Mitä tuo siteen tarkoittaakaan.

Kun saatiin ryhmä kokoon, niin pelattiin tietokilpa eilisestä Iltalehdestä. Kantritohtori keräsi muhkeat 21 pistettä, Antero tuli toiseksi ja Marko sekä Kalle saivat jonkun verran vähemmän pisteitä.

Seitsemän aikaan alettiin kuuntelemaan aamun tuotoksia, siis lähinnä musiikillisia sellaisia... Vartti yli oltiinkin sit valmiita siirtymään greippilauluun. Pekka tosin alkoi puhumaan peripateettista käppäilypuhelua. Greippilaulua viilattiin 19:45. Marko heitteli renkasta.

Tulikin sitten greippilaulusta varsin tarzan-porno-jungle-country. Versiossa ei kukaan pääse syyttämään John Fogertyn ja Sam Cooken apinoinnista - ainoastaan pelkästä apinoinnista. Kaikki piisit narulla 20:25. It´s partytime. Joo, ja hippamusaahan meillä piisaa ns. omasta takaa!

Taiteilija koki ansainneensa pari jallupaukkua ja ne hän myös joi! Antero säheltää tietokoneella - katotaan paljonko löytyy viikon töistä. Kalle suunnittelee tulentekoo, vielä pitäis tänään syödä lähes puoltoista kiloo porsaan lihaa... NAM!

Klo 20:45 kortinpeluu. Kalle teki ekan jaon... Canasta alkaa vaikuttaa ukkoon sen suuntaisella riehakkuudella, ettei kukaan enää pysy kelkassa. Muu osasto alkaa olla siinä jamassa, jossa Pekka tuli mökille. Hahmomme on hurjassa vedossa. Ja hurjemmaksi vaan käy! Tänään prillattiin vimeinkin ne muutaman päivän yliaikaiset possun ulkofileet. Tuli aika mainio kattaus, kun ne upouudella parilalla paistuivat ja Tabascosmausteen sekä suolan, pippurin, Rasilaisen ja antenninnuppien keralla murkinoitiin. 20 min. puolenyön jatkui Canasta. Puoli kahden pintaan saatiin viimeinenkin Canasta loppuun. Kalle kunnostautui pelaamalla molemmissa joukkueissa - sillä lailla voi aina olla varma että on VOITTAJIEN PUOLELLA! Latasin takan täyteen puita, Antsu kömpi nukkumaan ja niin me muutkin varmaan aivan tuotapikaa...


TORSTAI 18.6.2003

Taas puoli kymmeneltä heräilimme, paitsi Pekka oli jo jalkeilla ja Kalle joka ei herännyt. Antero kritisoi lokeropunkastaan suureen ääneen nyky-yhteiskuntaa, joka ei arvosta ihmisen luontaista rytmiä ja anna ihmisten nukkua uniaan kokonaan. 10:10 ulvahti eilisen greippiversion tarzan-henkinen avaus-Uuu ja aloitimme hämmästelemään mitä on eilen tullut tehtyä.

Puolilta päivin alkoi videokuvaukset. Kalle ponkaisi heti herättyään tekemään avokadoyllätystä. Avokadot olivat (kuulemma) hienoinen pettymys, mutta yllätys ei ollut. pettymys siis...

Aika jännää materiaalia tuntuu tarttuvan filmille. (klo 13:30). Tästä ei taida kovinkaan tavanomainen video tulla. Kello 14:40 kuvaukset jatkuu: laulukuvia lähärinä. Puoli neljän jälkeen videon tarina onkin jo täydessä lennossa!

Söimme kuvaustauolla bratwustia ja Teivoa. Kalle & Pekka menivät lepäämään neljän jälkeen. Aloimme Markon kanssa purkaa mökkiä (ei kirjaim.). Grillikohtaus odottaa nauhalle pääsyä. Käy mielessä, että voishan sitä jo himaankin lähteä. Nuotion sytyttäminen (ulos) vaatiikin odotettua enemmän ponnisteluja, mutta kuvaukset saatiin alkamaan 17:30. Jäljellä vielä 6 pullollista keskiolutta.

Vika kohtaus meni farssin puolelle. Vuokraisäntämme saapui 17:45, joten emme jääneet katsomaan kuvia. Poistuminen paikalta alkaa olla ajankohtaista. Kalle heitti Pekan ja Markon Hyvinkään asemalle. Mä jäin tiskaamaan ja siivoomaan. Kalle saapui, auto pakattiin ja pois. Kävimme matkalla Pirunsaaressa vetämässä burgerit. Saavuime Järvenpäähän 21:25. KIITOS JA ANTEEKS!

 

 

smmy email