PMJJ-diskografia  

OIKOTIE LEVYKAUPPAAN >>

Levyn kantta klikkaamalla pääset siirtymään sivulle, jossa on informaatiota ja tarinaa kyseisestä levystä. Tarinoissa tämän tästä esiintyvä "minä" -muotoinen kertoja olen todellakin minä, eli Marko. Seikkailut olen kirjoittanut Anteron suosiollisella avustuksella... 


Viekää minut baariin taas... (2004) Paa Skaaks tässä! (2005) Y-e-ah! (2006) Palamaton parta (2006) ikkähämäh (2007) minä ja Mårtenson (2007) Purkitettu kuumuus (2008)
Viimeinen Boheemi (2009) Onnenpekkoja Hiekoitussantaa alaska Vaksi Ladatta

Viekää minut baariin taas... (2004)

Bosnia Hertsegovina - Ilta Oopperassa - Viekää minut baariiin taas - 
Taas yksi juotu on - Torin laidalla (St. Olav´s Gate) - Ei kai sillä Peitsamollakaan ole helppoa - Kapakka-kantri - Sunnuntaihaamut (Too Much Sleep On A Sunday) - Lankit lattiaan - Puhun sekavia vain (Going Down the Highway) - Kiviset miehet - Syyskuu - Tapahtui Kauniaisissa - Näinkö aika kuluu, Neil Young - Kuulin läpi greipin (I Heard It Through the Grapevine)

(P) Äänimaisema Oy ja Jytäjemmarit 2004

Viekää minut baariin taas... (2004)

mikko saa relaaKun pitkälliseksi venynyt Mikko Saa Relaa! -kirjaprojekti saatiin syksyllä 2002 kunniakkaasti päätökseen  ja koska kirjan tekeminen oli ollut varsin antoisaa ja hauskaa, niin oli aika keksiä lisää Jytäjemmari-puuhastelua. Niinpä päätimmekin yksissä tuumin tehdä Pekka Myllykoski ja Jytäjemmarit -cd:n. Tässä vaiheessa Jytäjemmarit sai myös nykyisen muotonsa, kun Kalle liittyi mukaan iloiseen koplaamme. 

Toimeen tartuttiin ja kesällä 2003 oli biisien pohjat valmiina. Niinpä me kaappasimme Myllykosken, sekä kosolti evästä mukaan ja häivyimme muutamaksi päiväksi mökkiin keskelle eteläsuomalaista metsämaisemaa äänittämään lauluja. Ja aprillipäivänä 2004 ilmestyikin sitten viisitoista piisiä, sekä bonusvideon sisältävä Viekää minut baariin taas... -cd valloittamaan radiot ja kulmakuppiloiden jukeboxit.

viekää minut... Tiesimme jo mökkireissuun lähtiessämme joutuvamme vastaamaan useampaankin “MITEN te saitte äänitettyä viisitoista biisiä mökillä juopotellessanne?!” -uteluun. Tästä syystä päätimmekin dokumentoida kaikki tärkeät mökkiretken tapahtumat reaaliaikaisesti päiväkirjaan, joka säästää meidät selittelyn vaivalta.

Sessioiden kuluessa myös vierailevia soittajia ilmaantui levyllemme melkoinen liuta. Ja pakkohan se on tunnustaa että ilman tätä talkooväkeä levymme ei olisi sitä mitä se nyt on. Kiitos siis heille!

Aprillipäivänä 2004 urakkamme huipentui levynjulkaisubileisiin ravintola Swengissä Järvenpäässä.

Viekää minut baariin taas... -cd:n saama positiivinen vastaanotto oli omiaan häkellyttämään nöyrän työryhmämme. Levymme muun muuassa sijoittui kolmanneksi Kantritohtori Teppo Nättilän järjestämässä Vuoden kantrialbumi 2004 -äänestyksessä. Myös useissa lehdissä hengentuotteemme noteerattiin varsin kiitettävästi ja olemmekin pyrkineet kokoamaan näille sivuille levyarvosteluja mahdollisimman kattavasti.

skalevynkantta klikkaamalla...

smmy email